Известие

Collapse
No announcement yet.

При палене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• При палене

Имам проблем при първо палене за деня. Паля на бензин и когато двигателя стартира, оборотите започват да падат почти до 0. Дори ако не я държа в по-високи - огасва. След около 10-15 секунди всичко си се нормализира и излитам. След това, дори и да не съм я палил 1-2 часа няма проблем. Само първото палене. Дали е стъпков мотор или клапа, моля помагайте. При диагностика не показа нищо.
    sigpicАлфа Ромео 156 1.8ТС ГИ - първата италиянка

Много интересно, тъкмо мислех да пиша подобна тема. Имам същия проблем. Пали без да се замисля но веднага след това все едно се 'задавя'. Като дам малко гас за няколко секунди (1500-2000 оборота) всичко е ОК и така до следващия път в който не е палена повече от няколко часа.

Comment

Почистете си дебитомера хубаво със спирт като за начало.
      Alfa 156
      ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
      sigpic

Comment

Прочетете форума добре въпроса го има обсъждан поне 100 пъти.
        Проблема може да е от доста неща най-срещано е да е причинен от лошо регулирана газова.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
          Прочетете форума добре въпроса го има обсъждан поне 100 пъти.
          Проблема може да е от доста неща най-срещано е да е причинен от лошо регулирана газова.
          и аз го имах този проблем, но нямам газова! Проблема се оправи когато си извадих свещите и почистих гнездата им, понеже бяха се напълнили със масло и вода, та след като поставих свещите на чисто, всичко вече беше ОК! Така 6 месеца проблеми нямах и скоро отново ми направи този номер, и се чудя дали пак дали да не извадя свещите да видя какво се случва пак в гнездата им...

Comment

И аз имам такъв проблем само че с Ланчията ми, забелязвам че в гнездото на първи цилиндър се събира вода, от какво може да е това?
            Alfa Romeo 147, 1.9 JTD 16 V

Comment

Working...
            X